Η Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου ενημερώνει τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου ότι η τελετή του Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 το πρωί.

Οι μαθητές κατά την έλευσή τους στο σχολείο θα παραλαμβάνονται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού στις αίθουσές τους μέχρι την αποχώρηση τους  στις 10.45 το πρωί.

Λόγω των έκτακτων  μέτρων η τελετή του Αγιασμού θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και όλων των μαθητών της Α’ τάξης, οι οποίοι θα συνοδεύονται ΜΟΝΟΝ από έναν γονέα.  Δεν θα επιτραπεί η είσοδος γονέων όλων των υπόλοιπων τάξεων (πλην της Α΄ τάξης) στον αύλειο χώρο του σχολείου. Όσοι γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού θα πρέπει να βρίσκονται εκτός του αύλειου χώρου του σχολείου.

Ο ιερέας, αφού τελεστεί ο Αγιασμός στην αυλή, θα επισκεφτεί και θα μεταφέρει το καθαγιασμένο ύδωρ σε όλες τις αίθουσες των μαθητών.

Την τελετή του Αγιασμού μπορεί να την παρακολουθήσει μόνο ένας εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η χρήση μάσκας κατά την παραμονή των μαθητών στις αίθουσες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΡΝΗΤΙΚΟ SelfTest

Η Διεύθυνση

του

2ου Δημ.Σχ. Φιλύρου

Δείτε την Ανακείνωση ΕΔΩ

Ακολουθείστε μας:
0
Pin Share20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram