2007-2008

Σχολικό Έτος 2007-2008

α. Τον Φεβρουάριο του 2008 ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου διοργάνωσε αποκριάτικο πάρτυ για τους μαθητές όλων των τάξεων. Οι μαθητές χόρεψαν, τραγούδησαν, έπαιξαν παιχνίδια φυσικά όλα αυτά με την ανάλογη αποκριάτικη ενδυμασία. Οι γονείς είχαν φροντίσει να υπάρχουν αναψυκτικά και εδέσματα που τα είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι. Η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη αν λάβουμε υπόψην ότι πρώτη φορά γίνεται στην περιοχή του Φιλύρου αποκριάτικο πάρτυ. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση
Απόκριες

ΦΩΤΟ:1 2 3

β. Τον Μάρτιο του 2008 οι μαθητές της Γ΄, Ε΄και Στ΄επισκέφθηκαν τη βάση ελικοπτέρων στην Αλεξάνδρεια όπου οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απογείωση και προσγείωση ελικοπτέρων, να ενημερωθούν για την αποστολή της βάσης και φυσικά φωτογραφήθηκαν ως μελλοντικοί πιλότοι μέσα σε καμπίνα ελικοπτέρου. Ευχαριστούμε τους άνδρες και αξιωματικούς της βάσης οι οποίοι μας πρόσφεραν την φιλοξενία τους.
Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική εκδρομή
Ελικόπτερα

ΦΩΤΟ: 1 2 3 4

γ. Τον Μάρτιο του 2008 οι μαθητές της Στ’ τάξης κάλεσαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να τους ενημερώσει σχετικά με τις πρώτες βοήθειες. Το Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ από το τμήμα Θεσσαλονίκης πρόθυμα δέχτηκε το κάλεσμα των μαθητών. Ο επικεφαλής των Σαμαρειτών-Διασωστών του τμήματος Θεσσαλονίκης κος Πρώιμος Μανώλης επισκέφτηκε το σχολείο μας και παρουσίασε στους μαθητές μαθήματα πρώτων βοηθειών. Την ενημέρωση παρακολούθησαν και οι μαθητές της Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Σαμαρείτες

ΦΩΤΟ: 1 2 3 4 5

δ. Τον Ιούνιο του 2008 οι μαθητές της Στ΄τάξης επισκέφθηκαν την Βουλή των Ελλήνων. Σε αυτή την 3ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν επίσης την Ακρόπολη, το Πλανητάριο, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Αττικό Πάρκο και το θωρηκτό Έλλη.
Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική εκδρομή.
Αβέρωφ

ΦΩΤΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Leave a Reply