Αγαπητοί γονείς,

Όπως ίσως πληροφορηθήκατε από τα παιδιά σας , αλλά και από την ιστοσελίδα του σχολείου μας, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου μας επισκέφθηκε ο π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος, υπεύθυνος της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στη Σιέρρα Λεόνε εδώ και πολλά χρόνια, με πλούσιο και πολυδιάστατο έργο.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Σιέρρα Λεόνε μαστίζεται από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, με δραματικές επιπτώσεις. Δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, κατακόρυφη αύξηση των ορφανών, απώλεια πολύτιμου και αναντικατάστατου ιατρικού προσωπικού.

Μετά από την ενημέρωση που είχαμε από τον π. Θεμιστοκλή, σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε κι εμείς, προσθέτοντας το δικό μας λιθαράκι, στη φροντίδα των πολύπαθων κατοίκων της Σιέρρα Λεόνε, συγκεντρώνοντας στο χώρο του σχολείου ό,τι μπορούμε από τα παρακάτω:

  1. Χρήματα
  2. Τρόφιμα συσκευασμένα, που δεν χρειάζονται ψυγείο (ρύζι, φασόλια, φακές, μακαρόνια, κριθαράκι, πληγούρι, γάλα εβαπορέ και μακράς διαρκείας, κονσέρβες, λάδι, μπισκότα κ.τ.λ.)
  3. Είδη για απολύμανση και ασφάλεια από τον ιό Έμπολα (χλωρίνη, ελαστικά γάντια μιας χρήσης και ιατρικές μάσκες)
  4. Σεντόνια μεταχειρισμένα, που δεν χρειάζεστε πια.
  5. Είδη γραφικής ύλης μεταχειρισμένα, που τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν πλέον (μολύβια, μπογιές, τετράδια, μπλοκ, ξύστρες, σβήστρες)

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στο χώρο του σχολείου για δύο εβδομάδες, από

Παρ. 30-10-15 μέχρι και Παρ. 13-11-15.

Οποιαδήποτε συνεισφορά σας θα είναι πολύτιμη.

Ο σύλλογος διδασκόντων

Ακολουθείστε μας:
0
Pin Share20
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram