Ανακοινώσεις Σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου στους γονείς για το Β’ τρίμηνο του σχολικού έτους 2012-2013.

Παρακαλούνται οι γονείς να προσέλθουν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τις  ώρες:

Α’ , Β1 και Β2′             6.00 μ.μ έως 7.30μ.μ

Γ2 και Δ1                    6.30 μ.  έως 8.00 μ.μ

Δ2,  Ε’ και Στ’          6.45μ.μ έως 8.00 μ.μ

Γ1                              την Πέμπτη 21/03 και ώρα 11.30 π.μ

Θα παρακαλούσαμε να τηρηθούν οι ώρες για την διευκόλυνση όλων των γονέων

Σύλλογος Διδασκόντων

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σχολείο μας θα επισκεφτεί στις 27 Νοεμβρίου ,μετά από αναβολή, το κτήμα Καζάκη, στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής. Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά ορισμένες γεωργικές εργασίες, όπως το μάζεμα ελιάς με τον παραδοσιακό τρόπο, την επεξεργασία της ελιάς, παρασκευή ψωμιού, γλυκών και άλλα. Η επιστροφή όλων των τάξεων έχει προγραμματιστεί για τις 13.15.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου, με την πλήρη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Φιλύρου ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ σε διάλεξη-ενημέρωση, από τον Αρχηγό Σαμαρειτών-Διασωστών Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ”. Η παραπάνω διάλεξη-ενημέρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 208 στο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου και από ώρα 17.00-20.30 μ.μ Επειδή το παραπάνω θέμα άπτεται του άμεσου ενδιαφέροντος όλων ευελπιστούμε στην σύσσωμη συμμετοχή σας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου οι μαθητές της Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ τάξης θα παρακολουθήσουν την παράσταση “Εκκλησιάζουσες” της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο Εγνατία. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορεία από το σχολείο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 12.30. Οι μαθητές θα έρθουν με τσάντες στο σχολείο.

Leave a Reply