Αγαπητοί γονείς,
Μετά από τις δύσκολες χρονιές λόγω covid ήρθε η ώρα να επιλέξουμε νέο Δ.Σ. για τον σύλλογο γονέων.
Ο παρών σύλλογος θα διαλυθεί υποχρεωτικά καθώς απαρτίζεται από γονείς μαθητών της ΣΤ τάξης. Επομένως, είναι απαραίτητη η συμμετοχή γονέων από μικρότερες τάξεις, ώστε να υπάρξει συνέχεια.

Αγαπητοί Γονείς, ένας καλός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του σχολείου. Του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά μας. Η ζωή των παιδιών μας και των δασκάλων τους γίνεται πιο εύκολη, τα όποια προβλήματα λύνονται πιο γρήγορα, οι ελλείψεις των υλικών σπανίζουν και το σχολείο γίνεται πραγματικά ο χώρος μάθησης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας. Η παρουσία σας στον προαύλιο χώρο του σχολείου την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί, στην συγκέντρωση της Εκλογαπολογιστικής Συνέλευσης είναι επιβεβλημένη . Είναι ένα δίδαγμα στα παιδιά μας για την συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου τους, είναι μία συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο σχολείο.

Η συγκέντρωση των συνδρομών για το νέο έτος θα γίνει από 5 έως 10 Οκτωβρίου από τους δασκάλους των τάξεων. Το ποσό συνδρομής είναι 10 ευρώ για ένα παιδί και 15 για πάνω από ένα παιδί.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση σας, ώστε να μπορεί ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών μας.
Σύλλογος Γονέων και ΚηδεμόνωνΣύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ακολουθείστε μας:
0
Pin Share20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram